MENÜMENÜ

Tanfolyamok


Ossza meg!


A jóga életmód. Az önfejlesztés legősibb módszere, amely új távlatokat nyit meg az egészség, a harmónia, a béke, a stressz nélküli élet, s az önmegvalósítás magasabb rendje felé.


Kezdő- és haladó jóga tanfolyamok

A jóga egy ősi, komplex élettudomány, amely gyakorlataival a testet fiatalon, életerősen tartja. A fizikai hatásai mellett egyidejűleg szellemi és lelki tudomány is, amely megtanít nyitott szemmel járni, elemző módon szemlélni saját magunkat és a körülöttünk lévő világot.

Tovább

A jóga alapjai minitanfolyam

A tanfolyam alkalmával megismerjük az alap ászanákat és az ászanák neveit magyarul és szanszkritul.

Tovább

5 alkalmas senior jóga tanfolyam

Ezek a gyakorlatok kevésbé intenzívek, nem igényelnek nagy erőfeszítést; azonban növelik az állóképességet és a mozgástartományt, javítják az egyensúlyt és a testtartást. A jó egyensúly elengedhetetlenül fontos az idősebbeknek, ez az egyik dolog, amit kezdünk elveszíteni, ahogy öregszünk, ezért az egyensúly érzék fejlesztése kulcsfontosságú az esések megakadályozásában, ami az idősebb felnőttek sérüléseinek vezető oka.

Tovább

JÓGA NIDRÁ és PRÁNÁJÁMA alaptanfolyam

A jóga szó azt jelenti, összekötni, összekapcsolni, egyesíteni, a nidrá szó pedig alvást jelent. A kettő együtt, Jóga nidrá egy speciális, mélyrelaxációs technika, alvás nélküli alvás, pszichikus alvás állapota, amelynek gyakorlásával elérhető a teljes ellazulás.

Tovább

 

BHF Hírlevél!

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!

MENÜMENÜ