MENÜMENÜ

Szakok és tagozatok


Ossza meg!


Az egyes szakok nevére kattintva megtudhatja, milyen jellegű képzésen vehet részt az adott szakon, és milyen előnyüket nyújt ez. Továbbá megismerheti az egyes félévekben sorra kerülő tantárgyak nevét.


Vaisnava jógamester alapszak

Végzett hallgatóink ismerik a jóga valódi szerepét és lehetőségeit a mai ember életmódjában, és mindezeket sokoldalú szakemberként képesek továbbadni és fejleszteni.

Többet szeretnék tudni!

Vaisnava teológia alapszak

Végzett hallgatóink ismerik a védikus kultúrát, tájékozottak a világvallások hasonlóságaiban és különbözőségeiben, eligazodnak India történetében, különböző filozófiai irányzatokban, a jóga különböző tradícióiban, tanulnak ájurvédát, asztrológiát, szertartástant, meditációt.

Többet szeretnék tudni!

Vaisnava teológia mesterképzés

A képzés során a hallgatók alkalmassá válnak a vaisnava vallási jelenségek teológiai és hittudományi feldolgozására, szanszkrit nyelvű szentírások elemzésére, valamint kulturális intézményekben, könyvkiadásban, folyóirat-szerkesztésben, tömegtájékoztatásban, közgyűjteményekben, társadalomtudományi intézetekben, művészeti kutatóintézetekben és műhelyekben a tudományos életben való aktív részvételre, valamint tanulmányaik doktori képzésben történő folytatására.

Többet szeretnék tudni!


Szeretné tudni ki jelentkezhet államilag finanszírozott szakra? A támogatott és tandíjas képzésekről szóló leírásunkban minden szükséges információ megtalál!

BHF Hírlevél!

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!

MENÜMENÜ