Elérhetőségeink


Ossza meg!


Ezen az oldalon megtalálhatók a Főiskola és hozzá kapcsolódó egységek, honlapok felelősei, kapcsolattartói és elérhetőségeik. A gyorsabb eligazodást az alábbi menü segíti:


TO | Tanfolyamok | Kommunikáció | Könyvtár | Kiadványok

Tanulmányi osztály

Főiskolai felvételi ügyek, diákigazolvány, ösztöndíjak

Központi elérhetőségek:
telefon: (1) 321-7787 [‘1-es mellék]
e-mail: tanulmanyio[kukac]bhf.hu
1039 Budapest, Attila utca 8.

A Tanulmányi Osztály ügyfélfogadási ideje (személyesen és telefonon):

Kedd és csütörtök: 13:00 – 15:00
Szombat: 8:30 – 16:30

Egyéb időpontokban a tanulmanyio[kukac]bhf.hu e-mail címre írhatnak, illetve indokolt esetben a Neptunon keresztül adhatnak le kérvényt.

Diákigazolvánnyal, ajtónyitó bilétával, BHF pólóval és hallgatói jogviszony igazolás kiállításával kapcsolatos ügyintézésre a recepción van lehetőség, az alábbi időpontokban:

Keddtől péntekig: 8:30 – 13:30
Szombat: 8:30 – 14:00

A tanulmányi osztály elérhetőségei:

Telefon: (1) 321-7787 [1-es mellék]
E-mail: tanulmanyio[kukac]bhf.hu

Kérjük, hogy a Tanulmányi Osztály munkatársait elsősorban ügyfélfogadási időben keressék személyesen és telefonon is. Ha a fenti időpontok egyike sem megfelelő, akkor természetesen – e-mailen vagy telefonon történő egyeztetést követően – lehetőséget biztosítunk egyéni ügyfélfogadási időre is. E-mailt ügyfélfogadási időn kívül is írhatnak nekünk a fenti e-mail címre.

Csala Tünde
tanulmányi osztályvezető

Haddad Gyemila (Kinkarí Déví Dászí)
tanulmányi előadó

Szádvári Gábor
oktatási referens

Tóth András
oktatási referens

Elméleti és Alkalmazott Jógatudományi Tanszék

e-mail: jogatanszek[kukac]bhf.hu

Tanfolyami osztály, Jógastúdió

Tanfolyami információk, jelentkezéssel, lemondással, fizetéssel kapcsolatos ügyek

Kiss Éva
tanfolyamszervező
telefon: +36-30-216-2883
e-mail: tanfolyamok[kukac]bhf.hu

Kommunikációs osztály

Rendezvényszervezés, online felületek, médiamegjelenések

e-mail: kommunikacio[kukac]bhf.hu

Nagy Orsolya
kommunikációs osztályvezető

Könyvtár

Részletes információk a könyvtárról a Könyvtár menüpontban

Központi elérhetőségek:
Telefon: (1) 321-7787 [‘4-es mellék]
E-mail: konyvtar[kukac]bhf.hu

Dr. Rátkai Gergő Péter (Gauraszundara Kripámója Dásza)
könyvtárvezető

Online és offline kiadványok, rendezvények

Kiadványok és kiemelt rendezvények elérhetőségei, kapcsolattartói

TATTVA folyóirat szerkesztősége
E-mail: konyvtar[kukac]bhf.hu
www.tattva.hu

JÓGAPONT online magazin szerkesztősége
E-mail: kommunikacio[kukac]bhf.hu
www.jogapont.hu

Létkérdés Konferencia szervezése
E-mail: kommunikacio[kukac]bhf.hu
www.letkerdes.hu

Vallásközi Beszélgetések szervezése
E-mail: kommunikacio[kukac]bhf.hu
www.vallaskozi.bhf.hu

Felvételi hírlevél!

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!

BAKAJA ZOLTÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon interaktívak voltak az órák, tetszett, és úgy érzem sokat tanultam. Hihetetlen, emberfeletti türelem és szeretet áradt a tanítónkból.

Nagyon felkészült és türelmes volt hozzánk. A tőle telhető legjobbat hozta ki belőlünk.

Nagyon sok javítási lehetőséget és sok vizsgázási időpontot adott számunkra a tanár úr, ez nagyon szimpatikus és becsülendő volt számomra.

BANYÁR MAGDOLNA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása és hitelessége az oktatott témákkal kapcsolatban bámulatra méltó. Mindezt úgy adja elő, mintha ez a világ legegyszerűbb és legkönnyebb dolga lenne. A valóságban mindez sok év tanulása, bizonyossága és elkötelezettsége. Felejthetetlen élményt nyújtottak az órái.

Mérhetetlen türelemmel, megértéssel adta át a tanárnő az alapokat. Nem volt kérdés, amire ne kaptunk volna kielégítő választ.

Nagyon jók az órák, melyek amolyan beszélgető stílusban zajlanak, ettől olyan családias a hangulat. A Tanárnő kisugárzása megragadó, élvezetes hallgatni. Erős, karakán, szenvedélyes és hiteles.

TASI ISTVÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon érdekes, színvonalas, vidám hangulatú órák voltak. A tanár úr érthetően magyarázta el a dolgokat. Kérdéseinkre mindig kimerítő válaszokat kaptunk. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Kiváló előadó, kimeríthetetlen lelkesedéssel. Mindig aktualizálja a tananyagot, más forrásból is hoz példát, történetet, hogy könnyítse a megértést. Nagyon nyitott, őszinte és a tekintélyt ezzel vívja ki magának.

Nagyon szeretem az óráit a tanár úrnak. A mérhetetlen elköteleződés és óriási tudás, ami áthatja az óráit, hihetetlenül magával ragadó. Az előadások érdekesek, tanulságosak, és egy nagyon odaillő humor is jelen van. 🙂

TÓTH-SOMA LÁSZLÓ HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Imádom a tanár úr óráit. Látszik, hogy hatalmas tudása van. Az órák érdekesek voltak, sok extra dolgot és sztorit hallhattunk, amelyek nincsenek benne a tananyagban. Ettől nagyon izgalmasak voltak az előadások.

Fantasztikusan felkészült, nagy tudású oktató! Érdekes, a hallgatók szemszögét átlátó előadásokat hallhattam, nem lankadt a figyelmem az órákon.

A tanár úr tudása, szakmai felkészültsége szavakkal ki nem fejezhető. Szuper órák, érdekes kisfilmekkel, képekkel tarkítva. Nagyon szeretem hallgatni!

JENEY RITA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása, vidámsága és jóindulata minden alkalommal lenyűgöz. Nagyon jól fel volt építve a félév anyaga. A tanárnő nagyon türelmes volt, és jól magyarázott. Szépen, lépésről lépésre haladtunk, így könnyen feldolgozható volt az anyag.

A tanárnő minden alkalommal a saját, már meglévő, mély és egybefűzött tudásának részeit pontosan és olyan elemekkel egybefűzve adja át, melyek segítenek a nyelv igazi megértésében. Csak pozitívat tudok róla mondani.

Maximális felkészültség és éleslátás. Barátságos és szakmailag magas színvonalú óravezetés. Mindig hasznos és objektív értékelése a munkámnak. Azért szeretek együtt dolgozni és kutatni a tanárnővel, mert minden alkalommal fejlődöm, jobb leszek abban, aminek ő a szakértője.

KAPISINSZKY JUDIT HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő minden alkalommal nagyon jól felépítette az órát, alaposan átvettünk mindent, rendszeresen ismételtünk, lehetett kérdezni, türelmesen elmondott, megmutatott nekünk mindent többször is. Szerencsések vagyunk, hogy ő tanít minket!

Juditot kiváló jógaoktatónak tartom. Türelmes, precíz és maximalista. Nagyon örülök, hogy a “jósorsom” hozzávezetett. Ideálisabb oktatót nem tudnék magam számára elképzelni. Nagyon lélekemelőek a közös meditációk, mantrázások!

Igazi példakép számomra. Külön tetszik, hogy mindent az alapoktól kezdtünk, és csak az kerül számonkérésre, ami a gyakorlati órán elhangzott/bemutatásra került; így nem tesznek különbséget a kezdő és a gyakorlott jógások között.

KÉPES ANDREA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Pontos, precíz, alapos magyarázat, a tanulók objektív, de ösztönző jellegű értékelése!

Az oktató példamutató viselkedése, felkészültsége és személyes stílusa miatt örömmel járok hozzá. Biztonságban érzem magam az órákon technikai szempontból.

Az órai anyag, a jegyzet és az ahhoz tartozó tanári magyarázatok minden tekintetben segítik a hallgatók felkészülését. Ráadásul a tanári segítségnyújtás rendkívüli módon támogatja a gyakorló fizikai, mentális és lelki fejlődését.

MAGYAR MÁRTA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Mindig izgalmas, mindig érthető és könnyen befogadható feladatok, magyarázatok. A tantárgy kiváló ismerete és nagy szeretete sugárzott minden órán. Türelem és többszörös gyakorlás, mindent átbeszéltünk és önállóan, meg csoportosan is bizonyíthattunk. Nagyon vártam minden órát, nagy adomány volt ez a kurzus.

A tanárnő kedves, jó előadó, felkészült és lelkiismeretes. Szeretem, ahogy mindenféle segédanyagokkal segíti a megértésünk. Érthető tanítás, magas színvonal. Felkészültsége, tudása bámulatos számomra.

Az oktató felkészültsége minden alkalommal 100%-osnak bizonyult, ahogy a magyarázat érthetősége is. Tökéletes órafelépítés párosul hatalmas tudással a tanárnőnél.

MARKWARTHNÉ LENGYEL PIROSKA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Az oktatónk személyisége és tanítási stílusa is elnyerte a szimpátiámat. A tanárnő felkészült, pontos, magyarázatai érthetőek, emberként pedig kedves és barátságos.

Az oktató maximálisan felkészült és segítőkész volt, a nagy mennyiségű tudásanyagot élvezetessé és érdekessé tette a hallgatók számára.

Látszott, hogy a tanárnő sokat készült az órákra. Mindig hozott nekünk valami érdekességet, történetet. Lelkiismeretesen végezte a munkáját, felkészültsége, precizitása bámulatos. Egy élmény volt az óra!

RÁTKAI GERGŐ PÉTER HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Kicsit laza, humoros, fiatalos, olyan amilyennek az ő korában lenni kell. Biztos vagyok benne, hogy mindenben maximálisan számíthatunk rá, ami az ő szakterületét jelenti.

Hasznos és érdekes órák voltak, éreztem, ahogy fejlődöm hétről hétre. Jobban értem a versekhez fűzött magyarázatokat, és a szakdolgozathoz is nagy segítség volt ez a kurzus.

Felkészült, rugalmas, türelmes, megértő, segítőkész, jól látja a hallgatók problémáit, szempontjait. Nagyon jó hangulatú órák voltak. Minden szempontból ötös.