Hatha jóga-órák


Ossza meg!


Rendszeres gyakorlási lehetőség Főiskolánkon, heti több alkalommal. Oktatóink felügyelete mellett, csoportos gyakorlás keretein belül elmélyítjük a jóga különféle gyakorlatait, az ászanákat, légző-, és meditációs gyakorlatokat, és a relaxációt.


Figyelem! Aktuális óráinkra mostantól a megújult Jógapont Életmódportálon jelentkezhet be.

 

Kedves Vendégünk!

A hatályos szabályok értelmében a jógaórák védettségi igazolvány nélkül is látogathatók.   

Bérletinformációk:

A korábban megvásárolt bérletek nem vesztek el! A le nem járt bérlet érvényességét onnantól kezdve, hogy először jönnek hozzánk újra jógaórára 3 hónappal meghosszabbítjuk, de maximum 2021. december 31-ig.

Lehetőség van 5 alkalmas bérlet vásárlására is, melynek ára 9.000 Ft!

Az órákra bejelentkezés szükséges! 

Kérjük, hogy előző nap jelentkezzenek be a jógaórára, de legkésőbb aznap 14 óráig. 

Ha egy órára nem érkezik bejelentkezés, akkor azt az órát nem tartjuk meg. 

A jógaórákat minimum 2 fő jelentkezése esetén tartjuk meg!

Szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket!

A Főiskola oktatói


A közös gyakorlás lelkesítőleg hat a csoport minden tagjára, mely nagymértékben elősegíti az egyéni fejlődést. A hatha jóga-órákat bárki látogathatja, nem csak hallgatók.

Alsó korhatár: 18 év.
A 90 perces foglalkozások a következőképpen vannak felépítve:
5-10 perc ráhangolódás és meditáció, 5-10 perc pránájáma, 50-60 perc ászanázás, 10
perc relaxáció, 5-10 perc mantrameditáció.

A hatha jóga-órákon a részvétel díja:

Első alkalom 1000 Ft.

Normál ár

Kedvezményes ár*

60 perces gyakorlóóra

Alkalmi jegy:

1 800 Ft

1 300 Ft

10 alkalmas bérlet:

16 000 Ft

11 000 Ft

30 napos korlátlan bérlet

14 000 Ft

9000 Ft

90 perces gyakorlóóra

Alkalmi jegy: 

2000 Ft

1400 Ft
10 alkalmas bérlet

18 000 Ft

12 000 Ft

30 napos korlátlan bérlet

15 000 Ft

12 000 Ft

Jógaworkshop

5000 Ft

11 alkalmas tanfolyam

25 000 Ft

 

*A kedvezményes árak érvényes BHF diákigazolvánnyal vehetők igénybe.

Főiskolánkon készpénzes fizetés lehetséges.

Az árak 2020. február 1-től visszavonásig érvényesek.

Órarend:

Főépület
Hétfő: 19:15-20:45 – Salamon Alex – hatha jóga ( bejelentkezés szükséges a tanfolyamok[kukac]bhf.hu e-mailen)  
Kedd: 17:00-18:30 – Képes Andrea (Ranginí Déví Dászí) – hatha jóga
Szerda: 19:15-20:45 – Nikodemus Katalin (Karuná Szindhu Déví Dászí) – hatha jóga  

B épület az udvarban
Hétfő: 17:30-18:30 – Kovács-Modla Angelika – hatha jóga (bejelentkezés szükséges a tanfolyamok[kukac]bhf.hu e-mailen) Ez a jógaóra jelenleg szünetel!
Szerda: 17:30-18:30 – Salamon Alex – gerincjóga (bejelentkezés szükséges a tanfolyamok[kukac]bhf.hu e-mailen)      Ez a jógaóra jelenleg szünetel!

Kérjük, hogy óráinkra, foglalkozásainkra pontosan érkezzen! Az óra kezdete után a gyakorlás
nyugalma érdekében már nem tudjuk beengedni. A termet a relaxáció után hagyhatja el. Ha
korábban szeretné az órát befejezni, akkor az óra kezdete előtt jelezze ezt az oktatónak.

Jelentkezés e-mailen: tanfolyamok[kukac]bhf.hu

Bővebb információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216- 2883
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila u. 8.

Jóga hírlevél

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!

BAKAJA ZOLTÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon interaktívak voltak az órák, tetszett, és úgy érzem sokat tanultam. Hihetetlen, emberfeletti türelem és szeretet áradt a tanítónkból.

Nagyon felkészült és türelmes volt hozzánk. A tőle telhető legjobbat hozta ki belőlünk.

Nagyon sok javítási lehetőséget és sok vizsgázási időpontot adott számunkra a tanár úr, ez nagyon szimpatikus és becsülendő volt számomra.

BANYÁR MAGDOLNA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása és hitelessége az oktatott témákkal kapcsolatban bámulatra méltó. Mindezt úgy adja elő, mintha ez a világ legegyszerűbb és legkönnyebb dolga lenne. A valóságban mindez sok év tanulása, bizonyossága és elkötelezettsége. Felejthetetlen élményt nyújtottak az órái.

Mérhetetlen türelemmel, megértéssel adta át a tanárnő az alapokat. Nem volt kérdés, amire ne kaptunk volna kielégítő választ.

Nagyon jók az órák, melyek amolyan beszélgető stílusban zajlanak, ettől olyan családias a hangulat. A Tanárnő kisugárzása megragadó, élvezetes hallgatni. Erős, karakán, szenvedélyes és hiteles.

TASI ISTVÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon érdekes, színvonalas, vidám hangulatú órák voltak. A tanár úr érthetően magyarázta el a dolgokat. Kérdéseinkre mindig kimerítő válaszokat kaptunk. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Kiváló előadó, kimeríthetetlen lelkesedéssel. Mindig aktualizálja a tananyagot, más forrásból is hoz példát, történetet, hogy könnyítse a megértést. Nagyon nyitott, őszinte és a tekintélyt ezzel vívja ki magának.

Nagyon szeretem az óráit a tanár úrnak. A mérhetetlen elköteleződés és óriási tudás, ami áthatja az óráit, hihetetlenül magával ragadó. Az előadások érdekesek, tanulságosak, és egy nagyon odaillő humor is jelen van. 🙂

TÓTH-SOMA LÁSZLÓ HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Imádom a tanár úr óráit. Látszik, hogy hatalmas tudása van. Az órák érdekesek voltak, sok extra dolgot és sztorit hallhattunk, amelyek nincsenek benne a tananyagban. Ettől nagyon izgalmasak voltak az előadások.

Fantasztikusan felkészült, nagy tudású oktató! Érdekes, a hallgatók szemszögét átlátó előadásokat hallhattam, nem lankadt a figyelmem az órákon.

A tanár úr tudása, szakmai felkészültsége szavakkal ki nem fejezhető. Szuper órák, érdekes kisfilmekkel, képekkel tarkítva. Nagyon szeretem hallgatni!

JENEY RITA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása, vidámsága és jóindulata minden alkalommal lenyűgöz. Nagyon jól fel volt építve a félév anyaga. A tanárnő nagyon türelmes volt, és jól magyarázott. Szépen, lépésről lépésre haladtunk, így könnyen feldolgozható volt az anyag.

A tanárnő minden alkalommal a saját, már meglévő, mély és egybefűzött tudásának részeit pontosan és olyan elemekkel egybefűzve adja át, melyek segítenek a nyelv igazi megértésében. Csak pozitívat tudok róla mondani.

Maximális felkészültség és éleslátás. Barátságos és szakmailag magas színvonalú óravezetés. Mindig hasznos és objektív értékelése a munkámnak. Azért szeretek együtt dolgozni és kutatni a tanárnővel, mert minden alkalommal fejlődöm, jobb leszek abban, aminek ő a szakértője.

KAPISINSZKY JUDIT HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő minden alkalommal nagyon jól felépítette az órát, alaposan átvettünk mindent, rendszeresen ismételtünk, lehetett kérdezni, türelmesen elmondott, megmutatott nekünk mindent többször is. Szerencsések vagyunk, hogy ő tanít minket!

Juditot kiváló jógaoktatónak tartom. Türelmes, precíz és maximalista. Nagyon örülök, hogy a “jósorsom” hozzávezetett. Ideálisabb oktatót nem tudnék magam számára elképzelni. Nagyon lélekemelőek a közös meditációk, mantrázások!

Igazi példakép számomra. Külön tetszik, hogy mindent az alapoktól kezdtünk, és csak az kerül számonkérésre, ami a gyakorlati órán elhangzott/bemutatásra került; így nem tesznek különbséget a kezdő és a gyakorlott jógások között.

KÉPES ANDREA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Pontos, precíz, alapos magyarázat, a tanulók objektív, de ösztönző jellegű értékelése!

Az oktató példamutató viselkedése, felkészültsége és személyes stílusa miatt örömmel járok hozzá. Biztonságban érzem magam az órákon technikai szempontból.

Az órai anyag, a jegyzet és az ahhoz tartozó tanári magyarázatok minden tekintetben segítik a hallgatók felkészülését. Ráadásul a tanári segítségnyújtás rendkívüli módon támogatja a gyakorló fizikai, mentális és lelki fejlődését.

MAGYAR MÁRTA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Mindig izgalmas, mindig érthető és könnyen befogadható feladatok, magyarázatok. A tantárgy kiváló ismerete és nagy szeretete sugárzott minden órán. Türelem és többszörös gyakorlás, mindent átbeszéltünk és önállóan, meg csoportosan is bizonyíthattunk. Nagyon vártam minden órát, nagy adomány volt ez a kurzus.

A tanárnő kedves, jó előadó, felkészült és lelkiismeretes. Szeretem, ahogy mindenféle segédanyagokkal segíti a megértésünk. Érthető tanítás, magas színvonal. Felkészültsége, tudása bámulatos számomra.

Az oktató felkészültsége minden alkalommal 100%-osnak bizonyult, ahogy a magyarázat érthetősége is. Tökéletes órafelépítés párosul hatalmas tudással a tanárnőnél.

MARKWARTHNÉ LENGYEL PIROSKA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Az oktatónk személyisége és tanítási stílusa is elnyerte a szimpátiámat. A tanárnő felkészült, pontos, magyarázatai érthetőek, emberként pedig kedves és barátságos.

Az oktató maximálisan felkészült és segítőkész volt, a nagy mennyiségű tudásanyagot élvezetessé és érdekessé tette a hallgatók számára.

Látszott, hogy a tanárnő sokat készült az órákra. Mindig hozott nekünk valami érdekességet, történetet. Lelkiismeretesen végezte a munkáját, felkészültsége, precizitása bámulatos. Egy élmény volt az óra!

RÁTKAI GERGŐ PÉTER HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Kicsit laza, humoros, fiatalos, olyan amilyennek az ő korában lenni kell. Biztos vagyok benne, hogy mindenben maximálisan számíthatunk rá, ami az ő szakterületét jelenti.

Hasznos és érdekes órák voltak, éreztem, ahogy fejlődöm hétről hétre. Jobban értem a versekhez fűzött magyarázatokat, és a szakdolgozathoz is nagy segítség volt ez a kurzus.

Felkészült, rugalmas, türelmes, megértő, segítőkész, jól látja a hallgatók problémáit, szempontjait. Nagyon jó hangulatú órák voltak. Minden szempontból ötös.