MENÜMENÜ

1% és támogatások


Ossza meg!


Kérjük, támogassa főiskolánkat adója 1%-ával!


Támogatások

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola és a Bhaktivedanta Kulturális és Tudományos Intézet Alapítvány szoros együttműködéssel fáradozik a Bhaktivedanta Kulturális és Oktatási Központ létrehozásán.

Ezért Főiskolánk és az intézmény céljainak megvalósítását segítő Alapítvány mindenfajta segítségnyújtást örömmel elfogad. Várjuk azon jövőbeli partnereink jelentkezését és közreműködését, akik számára szimpatikusak célkitűzéseink, egyetértenek filozófiánkkal és gyakorlati szerepet kívánnak vállalni céljaink megvalósításában.

1%

Bizonyára tudja, hogy személyi jövedelemadója 1%-át felajánlhatja egyházaknak, 1%-át pedig civil szervezeteknek és felsőoktatási intézményeknek, így Főiskolánknak is. Arra kérjük, hogy támogassa Főiskolánkat és a Krisna-tudatú Hívők Közösségét azzal, hogy ezt az összeget nagylelkűen nekünk ajánlja fel!

A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola adószáma, amelyet a felajánláshoz szükséges megadnia:

18183241-1-41

A Bhaktivedanta Kulturális és Tudományos Intézet Alapítvány adószáma:

18166174-1-41

A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének technikai száma:

0389

A rendelkező letöltéséért kattintson erre a linkre!

Amennyiben céljainkat támogatásra méltónak találta, valamint fontosnak tartja, hogy mások is rendelkezzenek adóforintjukról, kérjük, biztasd erre barátait, ismerőseit is! Az alábbi linkre kattintva egy e-mail kiküldésével ezt könnyen megteheti

http://egyhazi.hu/bhakti

BHF Hírlevél!

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!

MENÜMENÜ