Bhaktivedanta
Jógastúdió
a Blahánál

1085 Budapest, József krt. 8. IV. em. 4.
+36(30)216-2883
[email protected]


Akciók

Vigyázzunk egymásra!

Kérünk, figyelmesen olvasd el a következő tudnivalókat és tartsd be ezeket az egyszerű szabályokat, hogy az órákon való részvétel mindenki számára biztonságos legyen.

Bejelentkezés: Kérünk, mindenképp jelentkezz be, ha szeretnél jönni, mert csak így lesz biztosítva a helyed. Ha bejelentkeztél, és mégsem tudsz jönni, akkor pedig jelentkezz le.

Érkezés: Kérjük, az épületben, és a Jógastúdió tereiben viselj maszkot, vagy arcot eltakaró sálat, kendőt. (A jógaórákon nem kell maszkot viselni.) 

Kézmosás: megérkezéskor moss kezet, vagy használd a kikészített fertőtlenítő folyadékot!

Matrac: amennyiben van saját jógamatracod kérjük, hozd magaddal és azt használd. Ha nincs, akkor természetesen továbbra is biztosítunk számodra a gyakorláshoz. Ez esetben óra után kérünk, használd a kitett fertőtlenítő folyadékot, és fertőtlenítsd le magad után a matracot. 

Segédeszközök: A segédeszközöket is fertőtlenítjük, kivéve a takarókat. Így kérjük, hogy azokat ne használd. A relaxációhoz hozd be saját takaródat, pulóveredet vagy törölköződet.

Egészség: az órákat csak egészségesen látogathatod. Ha beteg vagy, vagy gyengének érzed magad, illetve otthon a családban betegség üti fel a fejét, kérünk, saját magad és társaid miatt is maradj otthon! (Ilyenkor a Te immunrendszered is jobban igénybe van véve, és könnyebben elkaphatsz bármilyen betegséget. )

Amire mi figyelünk:

– Többször takarítunk és fertőtlenítünk.

– Az oktatók nem igazítanak kézzel, csak szóban.

– Gyakran szellőztetünk.

– Fokozottan figyelünk rátok – a beteg, náthás embert hazaküldjük.

Köszönjük az együttműködést! Várunk Téged sok szeretettel.

Órarend és bejelentkezés

Bejelentkezni az óra nevére kattintva tudsz. Így tudjuk biztosítani az órán a helyedet, illetve az óra esetleges elmaradása vagy változása esetén értesítést tudunk küldeni.
Az adott órára legkésőbb az óra megkezdése előtt 2 órával tudsz bejelentkezni.

Reggeli órákra kérjük, hogy előző nap 20 óráig bezárólag jelentkezz be. A rendszer ez idő után is elfogad jelentkezéseket, de ez esetben a jelentkezést már nem tudjuk figyelembe venni.

Minden esetben ellenőrizd, hogy kaptál-e visszajelző e-mailt. Ha nem érkezne meg a visszaigazolás, akkor kérjük, hogy jelentkezz be újra a kiválasztott órára.

Amennyiben bejelentkeztél egy órára, de mégsem tudsz eljönni, kérünk, hogy a visszaigazoló mailben található link segítségével mondd le az alkalmat az óra kezdete előtt legalább 2 órával. 2 órán belül telefonon/e-mailen/messengeren is elérsz minket.

Ha bejelentkeztél és nem tudsz eljönni, de nem mondod le az órát, akkor bérletedből egy alkalom elvész.

A terem a jógaórák előtt 30 perccel nyit.

Kérjük, hogy óráinkra, foglalkozásainkra érkezz pontosan. Az óra kezdete után a gyakorlás nyugalma érdekében a későn érkezőket már nem tudjuk beengedni.

A termet a relaxáció után lehet elhagyni. Ha korábban szeretnéd az órát befejezni, akkor az óra kezdete előtt jelezd ezt az oktatónak.

Fizetés: Jógastúdiónkban készpénzes és kártyás fizetésre is van lehetőség, órajegy és bérlet vásárlására is. Árainkról itt tájékozódhatsz: https://www.bhf.hu/jogastudio-blaha/hatha-jogaorak

Miért velünk jógázzon?

Nyugodt helyszín a Belváros szívében.

Magasan képzett, tapasztalt jógaoktatók

Jóga tiszta forrásból

Jógastúdió Blaha hírlevél

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!

BAKAJA ZOLTÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon interaktívak voltak az órák, tetszett, és úgy érzem sokat tanultam. Hihetetlen, emberfeletti türelem és szeretet áradt a tanítónkból.

Nagyon felkészült és türelmes volt hozzánk. A tőle telhető legjobbat hozta ki belőlünk.

Nagyon sok javítási lehetőséget és sok vizsgázási időpontot adott számunkra a tanár úr, ez nagyon szimpatikus és becsülendő volt számomra.

BANYÁR MAGDOLNA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása és hitelessége az oktatott témákkal kapcsolatban bámulatra méltó. Mindezt úgy adja elő, mintha ez a világ legegyszerűbb és legkönnyebb dolga lenne. A valóságban mindez sok év tanulása, bizonyossága és elkötelezettsége. Felejthetetlen élményt nyújtottak az órái.

Mérhetetlen türelemmel, megértéssel adta át a tanárnő az alapokat. Nem volt kérdés, amire ne kaptunk volna kielégítő választ.

Nagyon jók az órák, melyek amolyan beszélgető stílusban zajlanak, ettől olyan családias a hangulat. A Tanárnő kisugárzása megragadó, élvezetes hallgatni. Erős, karakán, szenvedélyes és hiteles.

TASI ISTVÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon érdekes, színvonalas, vidám hangulatú órák voltak. A tanár úr érthetően magyarázta el a dolgokat. Kérdéseinkre mindig kimerítő válaszokat kaptunk. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Kiváló előadó, kimeríthetetlen lelkesedéssel. Mindig aktualizálja a tananyagot, más forrásból is hoz példát, történetet, hogy könnyítse a megértést. Nagyon nyitott, őszinte és a tekintélyt ezzel vívja ki magának.

Nagyon szeretem az óráit a tanár úrnak. A mérhetetlen elköteleződés és óriási tudás, ami áthatja az óráit, hihetetlenül magával ragadó. Az előadások érdekesek, tanulságosak, és egy nagyon odaillő humor is jelen van. 🙂

TÓTH-SOMA LÁSZLÓ HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Imádom a tanár úr óráit. Látszik, hogy hatalmas tudása van. Az órák érdekesek voltak, sok extra dolgot és sztorit hallhattunk, amelyek nincsenek benne a tananyagban. Ettől nagyon izgalmasak voltak az előadások.

Fantasztikusan felkészült, nagy tudású oktató! Érdekes, a hallgatók szemszögét átlátó előadásokat hallhattam, nem lankadt a figyelmem az órákon.

A tanár úr tudása, szakmai felkészültsége szavakkal ki nem fejezhető. Szuper órák, érdekes kisfilmekkel, képekkel tarkítva. Nagyon szeretem hallgatni!

JENEY RITA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása, vidámsága és jóindulata minden alkalommal lenyűgöz. Nagyon jól fel volt építve a félév anyaga. A tanárnő nagyon türelmes volt, és jól magyarázott. Szépen, lépésről lépésre haladtunk, így könnyen feldolgozható volt az anyag.

A tanárnő minden alkalommal a saját, már meglévő, mély és egybefűzött tudásának részeit pontosan és olyan elemekkel egybefűzve adja át, melyek segítenek a nyelv igazi megértésében. Csak pozitívat tudok róla mondani.

Maximális felkészültség és éleslátás. Barátságos és szakmailag magas színvonalú óravezetés. Mindig hasznos és objektív értékelése a munkámnak. Azért szeretek együtt dolgozni és kutatni a tanárnővel, mert minden alkalommal fejlődöm, jobb leszek abban, aminek ő a szakértője.

KAPISINSZKY JUDIT HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő minden alkalommal nagyon jól felépítette az órát, alaposan átvettünk mindent, rendszeresen ismételtünk, lehetett kérdezni, türelmesen elmondott, megmutatott nekünk mindent többször is. Szerencsések vagyunk, hogy ő tanít minket!

Juditot kiváló jógaoktatónak tartom. Türelmes, precíz és maximalista. Nagyon örülök, hogy a “jósorsom” hozzávezetett. Ideálisabb oktatót nem tudnék magam számára elképzelni. Nagyon lélekemelőek a közös meditációk, mantrázások!

Igazi példakép számomra. Külön tetszik, hogy mindent az alapoktól kezdtünk, és csak az kerül számonkérésre, ami a gyakorlati órán elhangzott/bemutatásra került; így nem tesznek különbséget a kezdő és a gyakorlott jógások között.

KÉPES ANDREA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Pontos, precíz, alapos magyarázat, a tanulók objektív, de ösztönző jellegű értékelése!

Az oktató példamutató viselkedése, felkészültsége és személyes stílusa miatt örömmel járok hozzá. Biztonságban érzem magam az órákon technikai szempontból.

Az órai anyag, a jegyzet és az ahhoz tartozó tanári magyarázatok minden tekintetben segítik a hallgatók felkészülését. Ráadásul a tanári segítségnyújtás rendkívüli módon támogatja a gyakorló fizikai, mentális és lelki fejlődését.

MAGYAR MÁRTA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Mindig izgalmas, mindig érthető és könnyen befogadható feladatok, magyarázatok. A tantárgy kiváló ismerete és nagy szeretete sugárzott minden órán. Türelem és többszörös gyakorlás, mindent átbeszéltünk és önállóan, meg csoportosan is bizonyíthattunk. Nagyon vártam minden órát, nagy adomány volt ez a kurzus.

A tanárnő kedves, jó előadó, felkészült és lelkiismeretes. Szeretem, ahogy mindenféle segédanyagokkal segíti a megértésünk. Érthető tanítás, magas színvonal. Felkészültsége, tudása bámulatos számomra.

Az oktató felkészültsége minden alkalommal 100%-osnak bizonyult, ahogy a magyarázat érthetősége is. Tökéletes órafelépítés párosul hatalmas tudással a tanárnőnél.

MARKWARTHNÉ LENGYEL PIROSKA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Az oktatónk személyisége és tanítási stílusa is elnyerte a szimpátiámat. A tanárnő felkészült, pontos, magyarázatai érthetőek, emberként pedig kedves és barátságos.

Az oktató maximálisan felkészült és segítőkész volt, a nagy mennyiségű tudásanyagot élvezetessé és érdekessé tette a hallgatók számára.

Látszott, hogy a tanárnő sokat készült az órákra. Mindig hozott nekünk valami érdekességet, történetet. Lelkiismeretesen végezte a munkáját, felkészültsége, precizitása bámulatos. Egy élmény volt az óra!

RÁTKAI GERGŐ PÉTER HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Kicsit laza, humoros, fiatalos, olyan amilyennek az ő korában lenni kell. Biztos vagyok benne, hogy mindenben maximálisan számíthatunk rá, ami az ő szakterületét jelenti.

Hasznos és érdekes órák voltak, éreztem, ahogy fejlődöm hétről hétre. Jobban értem a versekhez fűzött magyarázatokat, és a szakdolgozathoz is nagy segítség volt ez a kurzus.

Felkészült, rugalmas, türelmes, megértő, segítőkész, jól látja a hallgatók problémáit, szempontjait. Nagyon jó hangulatú órák voltak. Minden szempontból ötös.