MENÜMENÜ

Megnyílt a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola belvárosi jógastúdiója!Ossza meg!


A megnyitón átadták a Jógarádzsa Kiválósági Díjat, valamint bemutatták a jógairodalom egyik alapművének friss fordítását és magyarázatát tartalmazó könyvet.


2018. március 12-én, a VIII. kerület, József krt. 8. IV. em. 4. alatt került sor a Bhaktivedanta Jógastúdió ünnepélyes megnyitójára. A Stúdióban a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola tanárai, valamint végzős jógamester hallgatói fognak oktatni. 

A megnyitón az alábbi események zajlottak: 

·         a Jógastúdió bemutatása

·         védikus szertartás

·         a Jógarádzsa Kiválósági Díj átadása az idei nyertesnek, Kapisinszky Juditnak

·         Patandzsali: Jóga-szútra című művének 2. kötetét mutatta be a fordító és magyarázó, Dr. Tóth-Soma László (Gaura Krisna Dásza)

·         ételkóstoló – indiai csemege.

Végezetül a jelenlévők, és a sajtó munkatársai is részt vehettek a Jógarádzsa Díjas Kapisinszky Judit jógaóráján.

Mit tudhatunk a Bhaktivedanta Jógastúdióról?

A Blaha Lujza tér melletti tágas, világos Bhaktivedanta Jógastúdiót kifejezetten jógagyakorlás céljára tervezték. A Stúdió nyitott; kezdő, senior, férfi és női jógatanfolyamain minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő óratípust. Az oktatók szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy figyelembe vegyék a résztvevők egyéni adottságait is, ami a biztonságos jógagyakorlás fontos feltétele. A Stúdió erősségei közé tartozik, hogy tanfolyamain a résztvevők jegyzetanyagot is a kezükbe kapnak, amelynek segítségével otthon is hatékonyan folytathatják a gyakorlást.