Női ciklus workshopOssza meg!


Légy barátságban testeddel, ismerd meg működését!  Női egészségünk, jó közérzetünk szempontjából rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk a ciklusunk különböző fázisaival.


2020.06.05 17:00 - 2020.06.05 19:00 Budapest, József krt. 8, 1085 Magyarország

Légy barátságban testeddel, ismerd meg működését!  Női egészségünk, jó közérzetünk szempontjából rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk a ciklusunk különböző fázisaival.

Ezen a 4 alkalmas workshop sorozaton megismerjük, hogy a ciklusunk egyes szakaszaiban hogyan érdemes mozognunk, jógáznunk, táplálkoznunk, és hogy milyen gyógynövényekkel, esszenciális olajokkal támogathatjuk meg testi-lelki folyamatainkat. Megértve működésünket elfogadóbbá tudunk válni saját magunk felé, és a külvilág felé is.

A 4 alkalom dátumai és témái:
1. alkalom,  2020. június 5. péntek 17-19 óra,  Befelé figyelés I Tél
2. alkalom,  2020. június 12. péntek 17-19 óra, Ébredező nőiség I Tavasz
3. alkalom,  2020. június 19. péntek 17-19 óra, Virágzás I Nyár
4. alkalom,  2020. június 26. péntek 17-19 óra, Készülődés az elengedésre I Ősz

Az első alkalommal a menstruáció napjai lesznek a fókuszban.
A vérzésünk napjai pihenésre, tisztulásra, és megújulásra hívnak bennünket. Igazi énidőként, szent időként kellene erre az időszakra tekintenünk, és megadni magunknak a lelassulás, befelé figyelés lehetőségét. Azonban sok nő életében ez nem így történik – vagy nincs is tudatában annak, hogy melyik szakaszban milyen erők munkálkodnak, vagy nem engedi/engedheti meg magának, hogy egy kis szünetet tartson, és így elnyomja saját igényeit, szükségleteit. Ennek következtében sok kihívással kellhet szembenéznünk: PMS, menstruációs rendellenességek, fájdalmas vérzés, és még sorolhatnánk. Ha megértjük és tiszteletben tartjuk ciklikus természetünket, és vele együtt kezdünk áramolni, rengeteget tehetünk érzelmi és fizikális jóllétünkért.
“Amint belső vezérlőrendszerünk részeként kezdjük értékelni menstruációs ciklusunkat, hormonálisan és érzelmileg is gyógyulni kezdünk.” (Christiane Northrup)

A workshop felépítése:
Az alkalmak 2 órásak, az első órában megismerjük, hogy mi jellemzi a ciklus első szakaszát, milyen női archetípusok rendelhetők hozzá, milyen tevékenységekben érdemes ilyenkor elmélyülni, milyen ételekkel jó táplálni ilyenkor a testünket, és milyen gyógynövények, esszenciális olajok segíthetnek a menzesz alatti napok könnyebbé tételében. Lesz néhány izgalmas önismereti kérdés és feladat is, ehhez kérlek hozz magaddal füzetet/lapot, tollat, és egy kendőt, ami alkalmas rá, hogy eltakard vele a szemedet. 🙂
Az ezt követő 1 órában jógázunk, átvesszük milyen pózok, légzőgyakorlatok ilyenkor a legideálisabbak: mit érdemes vagy nem érdemes végezni a vérzés alatt, fájdalmas menstruációnál, vagy éppen kimaradó vérzésnél.

Oktató:
Herczeg Orsolya
hatha jógaoktató
doTerra tanácsadó
A 4 workshop ára egyben fizetve 14.000 Ft (3500 Ft/alkalom)
Külön becsatlakozva egy-egy alkalomra 4000 Ft/alkalom.
Minden alkalommal a témához kapcsolódó illóolaj minta AJÁNDÉK!

A workshop minimum 4 jelentkező esetén indul.

Szeretettel várunk, hogy együtt fedezzük fel a ciklikus működésünkben rejlő erőt és szépséget, hogy valóban örömtelivé váljon női létezésünk!

TIPP! A workshopon való részvételt akár ajándékba is adhatod Ajándékutalvány formájában!
Érdeklődj a lenti elérhetőségeken!


A férőhelyek száma korlátozott, részvételed, vagyis a csoportban való helyed akkor lesz biztosítva, ha előre átutalod a részvételi díjat.

Mit kell tenned?

Az alábbi bankszámlára utad át a részvételi díjat:
Bankszámla száma: Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018 MKB Bank Zrt.

A megjegyzés rovatba írd be a teljes nevedet, a foglalkozás nevét és időpontját. ((Női ciklus ws, 2020.06.05.)

(Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethetsz.)

Csak akkor lesz biztosítva a helyed, ha a részvételi díjat befizeted. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt e-mailben jelezzük neked és ebben az esetben várólistára kerülsz.

Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk neked a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel.

BAKAJA ZOLTÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon interaktívak voltak az órák, tetszett, és úgy érzem sokat tanultam. Hihetetlen, emberfeletti türelem és szeretet áradt a tanítónkból.

Nagyon felkészült és türelmes volt hozzánk. A tőle telhető legjobbat hozta ki belőlünk.

Nagyon sok javítási lehetőséget és sok vizsgázási időpontot adott számunkra a tanár úr, ez nagyon szimpatikus és becsülendő volt számomra.

BANYÁR MAGDOLNA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása és hitelessége az oktatott témákkal kapcsolatban bámulatra méltó. Mindezt úgy adja elő, mintha ez a világ legegyszerűbb és legkönnyebb dolga lenne. A valóságban mindez sok év tanulása, bizonyossága és elkötelezettsége. Felejthetetlen élményt nyújtottak az órái.

Mérhetetlen türelemmel, megértéssel adta át a tanárnő az alapokat. Nem volt kérdés, amire ne kaptunk volna kielégítő választ.

Nagyon jók az órák, melyek amolyan beszélgető stílusban zajlanak, ettől olyan családias a hangulat. A Tanárnő kisugárzása megragadó, élvezetes hallgatni. Erős, karakán, szenvedélyes és hiteles.

TASI ISTVÁN HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Nagyon érdekes, színvonalas, vidám hangulatú órák voltak. A tanár úr érthetően magyarázta el a dolgokat. Kérdéseinkre mindig kimerítő válaszokat kaptunk. Teljes mértékben elégedett vagyok a munkájával.

Kiváló előadó, kimeríthetetlen lelkesedéssel. Mindig aktualizálja a tananyagot, más forrásból is hoz példát, történetet, hogy könnyítse a megértést. Nagyon nyitott, őszinte és a tekintélyt ezzel vívja ki magának.

Nagyon szeretem az óráit a tanár úrnak. A mérhetetlen elköteleződés és óriási tudás, ami áthatja az óráit, hihetetlenül magával ragadó. Az előadások érdekesek, tanulságosak, és egy nagyon odaillő humor is jelen van. 🙂

TÓTH-SOMA LÁSZLÓ HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Imádom a tanár úr óráit. Látszik, hogy hatalmas tudása van. Az órák érdekesek voltak, sok extra dolgot és sztorit hallhattunk, amelyek nincsenek benne a tananyagban. Ettől nagyon izgalmasak voltak az előadások.

Fantasztikusan felkészült, nagy tudású oktató! Érdekes, a hallgatók szemszögét átlátó előadásokat hallhattam, nem lankadt a figyelmem az órákon.

A tanár úr tudása, szakmai felkészültsége szavakkal ki nem fejezhető. Szuper órák, érdekes kisfilmekkel, képekkel tarkítva. Nagyon szeretem hallgatni!

JENEY RITA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő tudása, vidámsága és jóindulata minden alkalommal lenyűgöz. Nagyon jól fel volt építve a félév anyaga. A tanárnő nagyon türelmes volt, és jól magyarázott. Szépen, lépésről lépésre haladtunk, így könnyen feldolgozható volt az anyag.

A tanárnő minden alkalommal a saját, már meglévő, mély és egybefűzött tudásának részeit pontosan és olyan elemekkel egybefűzve adja át, melyek segítenek a nyelv igazi megértésében. Csak pozitívat tudok róla mondani.

Maximális felkészültség és éleslátás. Barátságos és szakmailag magas színvonalú óravezetés. Mindig hasznos és objektív értékelése a munkámnak. Azért szeretek együtt dolgozni és kutatni a tanárnővel, mert minden alkalommal fejlődöm, jobb leszek abban, aminek ő a szakértője.

KAPISINSZKY JUDIT HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

A tanárnő minden alkalommal nagyon jól felépítette az órát, alaposan átvettünk mindent, rendszeresen ismételtünk, lehetett kérdezni, türelmesen elmondott, megmutatott nekünk mindent többször is. Szerencsések vagyunk, hogy ő tanít minket!

Juditot kiváló jógaoktatónak tartom. Türelmes, precíz és maximalista. Nagyon örülök, hogy a “jósorsom” hozzávezetett. Ideálisabb oktatót nem tudnék magam számára elképzelni. Nagyon lélekemelőek a közös meditációk, mantrázások!

Igazi példakép számomra. Külön tetszik, hogy mindent az alapoktól kezdtünk, és csak az kerül számonkérésre, ami a gyakorlati órán elhangzott/bemutatásra került; így nem tesznek különbséget a kezdő és a gyakorlott jógások között.

KÉPES ANDREA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Pontos, precíz, alapos magyarázat, a tanulók objektív, de ösztönző jellegű értékelése!

Az oktató példamutató viselkedése, felkészültsége és személyes stílusa miatt örömmel járok hozzá. Biztonságban érzem magam az órákon technikai szempontból.

Az órai anyag, a jegyzet és az ahhoz tartozó tanári magyarázatok minden tekintetben segítik a hallgatók felkészülését. Ráadásul a tanári segítségnyújtás rendkívüli módon támogatja a gyakorló fizikai, mentális és lelki fejlődését.

MAGYAR MÁRTA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Mindig izgalmas, mindig érthető és könnyen befogadható feladatok, magyarázatok. A tantárgy kiváló ismerete és nagy szeretete sugárzott minden órán. Türelem és többszörös gyakorlás, mindent átbeszéltünk és önállóan, meg csoportosan is bizonyíthattunk. Nagyon vártam minden órát, nagy adomány volt ez a kurzus.

A tanárnő kedves, jó előadó, felkészült és lelkiismeretes. Szeretem, ahogy mindenféle segédanyagokkal segíti a megértésünk. Érthető tanítás, magas színvonal. Felkészültsége, tudása bámulatos számomra.

Az oktató felkészültsége minden alkalommal 100%-osnak bizonyult, ahogy a magyarázat érthetősége is. Tökéletes órafelépítés párosul hatalmas tudással a tanárnőnél.

MARKWARTHNÉ LENGYEL PIROSKA HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Az oktatónk személyisége és tanítási stílusa is elnyerte a szimpátiámat. A tanárnő felkészült, pontos, magyarázatai érthetőek, emberként pedig kedves és barátságos.

Az oktató maximálisan felkészült és segítőkész volt, a nagy mennyiségű tudásanyagot élvezetessé és érdekessé tette a hallgatók számára.

Látszott, hogy a tanárnő sokat készült az órákra. Mindig hozott nekünk valami érdekességet, történetet. Lelkiismeretesen végezte a munkáját, felkészültsége, precizitása bámulatos. Egy élmény volt az óra!

RÁTKAI GERGŐ PÉTER HALLGATÓI ÉRTÉKELÉSE

Kicsit laza, humoros, fiatalos, olyan amilyennek az ő korában lenni kell. Biztos vagyok benne, hogy mindenben maximálisan számíthatunk rá, ami az ő szakterületét jelenti.

Hasznos és érdekes órák voltak, éreztem, ahogy fejlődöm hétről hétre. Jobban értem a versekhez fűzött magyarázatokat, és a szakdolgozathoz is nagy segítség volt ez a kurzus.

Felkészült, rugalmas, türelmes, megértő, segítőkész, jól látja a hallgatók problémáit, szempontjait. Nagyon jó hangulatú órák voltak. Minden szempontból ötös.