MENÜMENÜ

Láthatatlan jógaOssza meg!


CSUKD BE A SZEMED, TÁRD KI AZ ELMÉD!


2018-05-25 20:00 - 2018-05-25 21:30 Budapest, József krt. 8, 1085 Magyarország

Legközelebb ősszel indul

Sokszor hallhatjuk a jógaórán egyes ászanáknál, hogy csukjuk be a szemünket. De vajon milyen érzés lehet, ha egész idő alatt csukott szemmel gyakorlunk?

Elsőre talán kicsit furcsának tűnhet, azonban a csukott szemmel végzett gyakorlatok hihetetlen mértékben megváltoztatják a belső érzékelésünket. A szellemi tevékenység nagy része a szemen keresztül folyamatosan beáramló információkon keresztül történik. Anélkül, hogy minden részletre emlékeznénk, az agyunk folyamatosan milliárdnyi információt fogad, és szinte észrevétlenül viszi el figyelmünket a gyakorlásunk közben belül zajló folyamatokról.

Amikor csukott szemmel gyakorlunk, képesek vagyunk a belső hangra figyelni, nő a testtudatosság, intenzívebb testérzeteink lesznek. Megpihen a szem, ezáltal finomabb energiákat tapasztalhatunk meg. Segítségével könnyedén össze tudjuk hangolni mozgásunkat a légzésünkkel.

Megérkezéskor a gyertyafénnyel megvilágított teremben hangolódhatsz rá az órára. A gyakorlás során szemünket egy kendővel kötjük be –  ehhez minden eszközt biztosítunk számodra. Ha szeretnéd, természetesen elhozhatod saját kendődet is.

Gyere velünk egy izgalmas belső utazásra, fedezd fel a benned rejlő fényt!

Oktató: Pernyéz Gabriella

Részvételi díj: 3.000 Ft


A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:

Bankszámla száma: Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018 MKB Bank Zrt.

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben. és ebben az esetben várólistára kerül.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: tanfolyamok@bhf.hu
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

MENÜMENÜ