MENÜMENÜ

Egészség jóga műhelyOssza meg!


A fizikai, a mentális és a lelki egészségért


2018-09-30 11:00 - 2018-09-30 14:00 1085 Budapest, József krt. 8. IV. em. 4.

Témánk: AZ EGYENSÚLY – fizikai, mentális és lelki szinten

Az egyensúly, a kiegyensúlyozottság egyfajta nyugalmi állapot, amely több, egymással szemben álló, ám egymást mégis kiegyenlítő erő hatására jön létre.

Fizikai és mentális (pszichés) szinten a harmóniát az életben megjelenő ellentétpárok kiegyensúlyozottsága hozza létre, mint például öröm és bánat, félelem és remény, fáradtság és siker, vágy és beteljesedés, hideg és meleg, szeretet és közöny. Lelki (spirituális) szinten pedig a helyes önismeret, isten-ismeret illetve ezek hiányának arany középútja vezet az egyensúlyhoz.

A foglalkozáson a jóga hatalmas tudás és eszköztárából segítségül hívjuk az egyensúlyozó ászanákat – különböző testhelyzetekben, a pránájámát – a légzőgyakorlatokat, valamint relaxációs és meditációs technikákat, amelyek segítséget nyújtanak az élet minden területén megtalálni saját egyensúlyunkat.

Szeretettel várunk!

Időpont: 2018.09.30. 11.00-14:00
Oktatók: Kapisinszky Judit és Gojdár Ildikó

Részvételi díj: 5.000 Ft


A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:

Bankszámla száma: Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018 MKB Bank Zrt.

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben. és ebben az esetben várólistára kerül.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: tanfolyamok@bhf.hu
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

MENÜMENÜ