MENÜMENÜ

5 alkalmas senior jóga tanfolyamOssza meg!


5 alkalmas senior jóga tanfolyamunk keretén belül a jóga szelídebb formáját gyakoroljuk.


2018-05-07 15:00 - 2018-05-07 16:15 1085 Budapest, József krt. 8. IV. em. 4.

Legközelebb ősszel indul

Ezek a gyakorlatok  kevésbé intenzívek, nem igényelnek nagy erőfeszítést; azonban növelik az állóképességet és  a  mozgástartományt, javítják az egyensúlyt és a testtartást. A jó egyensúly elengedhetetlenül  fontos az idősebbeknek, ez az egyik  dolog, amit kezdünk elveszíteni, ahogy öregszünk, ezért az egyensúly érzék fejlesztése  kulcsfontosságú az esések megakadályozásában,  ami az idősebb felnőttek sérüléseinek vezető oka. A jóga lassú és precíz mozdulatai, valamint az erősítő  gyakorlatok segítik az egyensúly fenntartását és a helyes testtartást  idős korban. Idősebb felnőtteknél jellemző, hogy nehézséget jelent az elalvás és kevesebbet is alszanak. A rendszeres gyakorlás segít a  megfelelő minőségű és mennyiségű alvás  kialakításában is. A légzőgyakorlatokkal javítjuk a légzőszervek munkáját, növeljük a tüdőkapacitást és kiegyensúlyozzuk az idegrendszer működését.

A gyengéd stílusú senior jógaórák ideálisak az időseknek, az új gyakorlóknak és azoknak akik már fiatalon tudják, hogy hosszú távon szeretnék megőrizni testi  egészségüket és lelki egyensúlyukat.

Az öt alkalmas senior jóga tanfolyamunkon az órát egy pár perces ráhangolódással kezdjük majd alapos minden ízületre kiterjedő bemelegítés után megismerkedünk a jóga alapgyakorlataival, légzőgyakorlatokkal és alap intimtorna gyakorlatokkal. Végül egy pár perces relaxációval és mantra meditációval zárjuk az órát.

Pár  hasznos jóga tipp senioroknak

 • Az óra előtt két órával ne egyen nehezebb ételt csak pár falat könnyű harapnivalót- a nehezebb ételek miatt a gyakorlás közben  rosszul érezheti magát.
 • Maradjon hidratált – igyon tiszta vizet  az óra  előtt és után.
 • Mindig tájékoztassa az oktatót minden egészségügyi problémájáról akár óra közben is, így az oktató  személyre szabhatja az Ön  saját szükségleteit.
 • Legyen türelmes önmagával, nagyon fontos, hogy a dolgokat saját tempójában végezze, és fokozatosan növelje erejét és rugalmasságát. Óra közben is eldöntheti, hogy mikor pihen egy kicsit vagy csendben ül és meditál amikor ennek érzi szükségét.
 • Kényelmes öltözetet viseljen, ami nem túl szűk és nem túl bő.
 • Kérdezzen – ez talán a leghasznosabb tipp! Mindig kérdezze meg az oktatót ha valamilyen kérdés merülne fel Önben.

A tanfolyam 5 alkalmas, 5 egymást követő héten, hétfőnként 15:00-16:15-ig tart.
Oktató: Pernyéz Gabriella
5 alkalmas senior jóga tanfolyamunk díja: 11.000 Ft

A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

 1. Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:
  Bankszámla száma: Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018 MKB Bank Zrt.
 2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)
 3. Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.
 4. Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben. és ebben az esetben várólistára kerül.
 5. Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: tanfolyamok@bhf.hu
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

MENÜMENÜ