MENÜMENÜ

Ájurvédikus öngyógyításOssza meg!


Őrizze meg egészségét, tartsa egyensúlyban testét és lelkét!


2018-09-29 10:00 - 2018-09-30 16:30 Budapest, Attila u. 8, 1039 Magyarország

Ájurvédikus öngyógyítás 2018.09.29-30

Jelentkezésemmel kijelentem, hogy megismertem és elfogadom a honlap adatkezelési tájékoztatóját.

Az ájurvéda, az élet tudománya. Az életről, a hosszú életről szóló tudást jelenti. Tanításai szerint minden ember egy mikrokozmosz, különleges, egyedi teremtmény, egyedi testfelépítéssel. Kicsiben megtalálható benne a nagy egész rendszerezettsége, amikor teljes és kiegyensúlyozott, de ha megbomlik a harmónia, létrejönnek a betegségek. Éppen ezért az ájurvéda legfőbb célja a kiegyensúlyozottság fenntartása, az egészség megőrzése, a betegség megelőzése. Teljes életszemléleti rendszer, az élet egészére vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket tartalmazza. A gyógyászat két dologgal, a betegségek gyógyításával, valamint az egészség megtartásával foglalkozik.

A védikus megfogalmazás szerint az élet négy elv összessége, szerves és kölcsönös kapcsolata:

  • A lélek (átma), az isteni szikra, amely a tudat forrása a testben és a tényleges önvalónk. A többi alkotóelem csupán egy anyagi burkot képez a lélek körül.
  • Az elme (manas), amely a pszichés működések, vagyis a gondolkodás, érzés, akarat végrehajtásának és az emlékek tárolásának színtere.
  • Az érzékszervek (indriják) a hallás, látás, szaglás, ízlelés.
  •  A beszéd, járás, munkavégzés, szaporodás és ürítés szervei a fizikai test (saríra), amelyet az öt őselem épít fel: föld, víz, tűz, levegő, éter.

Ismerkedjen meg ezzel a csodálatos és páratlan 5000 éves tudással és találja meg az utat önmagához!

Díja: 19.900 Ft

A tanfolyam időpontja: 2018.09.29-30

A tanfolyam intenzív hétvégi tanfolyam szombat-vasárnap. Mindkét nap 10:00-16:30-ig.

Oktató: Károlyi Bánki Viktória

A részvétele, vagyis a csoportban való helye akkor lesz biztosítva, ha előre átutalja a képzés díját. Kérem a leírtak szerint intézze a befizetést:

1.) Az alábbi bankszámlára utalja a részvételi díjat:

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola 10300002-10631836-49020016 (MKB Bank Zrt.)

2.) Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írja be a teljes nevét, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tud utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethet.)

3.) Csak akkor lesz biztosítva a helye, ha befizeti a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.

4.) Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt jelezzük önnek e-mailben és ebben az esetben várólistára kerül.

5.) Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondja a részvételt, akkor visszautaljuk önnek a pénzt. Ha egy héten belül mondja le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük együttműködését!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: tanfolyamok@bhf.hu
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

MENÜMENÜ