MENÜMENÜ

Komjáti Zsuzsa


Ossza meg!Vaisnava jógamester, Vaisnava teológus, Gyógymasszőr

10 éve először a bhakti jógával találkoztam, majd elmélyítve filozófiai tanulmányaimat vaisnava teológus diplomát szereztem. Gyógymasszőrként és talpmasszőrként megtanultam a test panaszait enyhíteni, de felismertem, hogy tartós eredményeket a jógával lehet elérni. A hatha jóga ismereteimet a Sarasvati Alapítványnál szereztem és tradicionális jógaoktatóvá váltam (300HR CYT). Majd a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán a vaisnava teológus szak elvégzése után a jógamesterként is diplomát szereztem. A Magyar Jógaoktatók Szövetségének tagjaként 2015-ben megkaptam a Minősített Jógaoktató címet.

A jóga széles eszköztárát a felmerülő igények szerint alkalmazom és kombinálom. A hozzám fordulók testi és lelki fejlődését igyekszem minden tudásommal szolgálni.

Hatha jóga órámat azoknak ajánlom, akik a nyújtó jellegű ászanák mellett nem riadnak vissza az erőnlétük fejlesztését megcélzó gyakorlatoktól sem. Az óra végén pedig kellemes, vezetett relaxáció segíti a megérdemelt pihenést.

Csakra jóga órákon az ászanák és pránájáma gyakorlatok segítségével a 7 fő csakra harmonizálásán dolgozunk, feltöltekezünk finom energiákkal, hogy a hétköznapok során könnyebben megőrizhessük belső egyensúlyunkat.

Szeretettel várlak óráimon!