MENÜMENÜ

Miért használjunk jógaeszközöket? – WorkshopOssza meg!


Érezted már úgy jógázás közben, hogy már csak pár centi kellett volna egy ászanához? Hogy bárcsak egy kicsit hosszabb lenne a karod? Milyen jó lenne, ha csak egy kicsit jobban előre tudnál hajolni? Ismerős? Akkor jó hírünk van: a jógaeszközök pont erre valók, hogy kipótolják azt a néhány centit, ami éppen hiányzik.


2018-10-14 10:00 - 2018-10-14 12:00 Budapest, József krt. 8, 1085 Magyarország

Tégla, blokk, heveder, hengerpárna, pléd… Bizonyára ismerős szavak a jógaóráról, de mire is valók? Ezen a workshop-unkon elsajátíthatod, milyen ászanáknál és hogyan tudod ezeket az eszközöket helyesen és hatékonyan használni. Megtanulod, hogy segítségükkel hogyan tökéletesítheted a pózodat, hogyan tudsz még inkább elmélyülni benne, milyen erővonalak mentén tudsz dolgozni benne.

Ha még kezdő vagy, rá fogsz döbbenni, hogy milyen sok ászanát tudsz szépen, pontosan kivitelezni az eszközökkel. Ha haladóbb szinten vagy, akkor pedig rácsodálkozhatsz, hogy milyen sokat tud egy eszköz hozzá adni gyakorlásodhoz.

Időpont: 2018.10.14. 10:00-12:00
A foglalkozás időtartama 120 perc.

Oktató: Modla Angelika

Részvételi díj: 3000 Ft


A részvétel, vagyis a csoportban való hely akkor lesz biztosítva, ha előre átutalásra kerül a képzés díja, az alábbiakban leírtaknak megfelelően:

  1. Az alábbi bankszámlára utald a részvételi díjat:
    Bankszámla száma: Bhaktivedanta Alapítvány 10300002-10631841-49020018 MKB Bank Zrt.
  2. Az összeg mellé a megjegyzés rovatba írd be a teljes neved, a foglalkozás nevét és időpontját. (Ha nem tudsz utalni, akkor személyesen egy MKB bankfiókban is befizethető.)
  3. Csak akkor lesz biztosítva a hely, ha befizeted a díjat. A csoport feltöltése a befizetések (és nem a jelentkezések) sorrendjében történik.
  4. Ha esetleg úgy alakulna, hogy időközben a befizetett résztvevőkkel megtelne a csoport, azt e-mailben jelezzük. Ebben az esetben várólistára kerülsz.
  5. Ha legalább egy héttel a foglalkozás indulása előtt lemondod a részvételt, akkor visszautaljuk a pénzt. Ha egy héten belül mondod le, akkor már nem. Ez esetben a részvételi díj elvész, és más workshopra/tanfolyamra NEM használható fel. Köszönjük az együttműködést!

További információ:

Kiss Éva
Telefon: +36-30/216-2883
E-mail: tanfolyamok@bhf.hu
Facebook: www.facebook.com/bhf.hu
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola
Cím: 1039 Budapest, Attila utca 8.

MENÜMENÜ