MENÜMENÜ

Lépések az érdeklődéstől az évnyitóig


Ossza meg!


Megismerkedhet azzal a folyamattal, amely a Főiskolánkról szerzett első információktól a sikeres felvételi vizsgán át tanulmányainak megkezdéséig vezet.


 1. Miután Ön tudomást szerzett Főiskolánkról, kiválasztja, hogy a vaisnava jógamester vagy a vaisnava teológia szak érdekli jobban, és hogy nappali vagy levelező tagozaton szeretne tanulni.
 2. Ha többet szeretne tudni rólunk és képzéseinkről, megnézheti például bemutatkozó videóinkat, honlapunkon navigálva pedig a nappali és levelezős oktatás heti beosztását, a szorgalmi és a vizsgaidőszakok időtartamát, illetve oktatóinkat.
 3. Kitölti online jelentkezési oldalunkat, vagy pedig kinyomtatja, kézzel kitölti és elküldi címünkre a papíralapú jelentkezési lapot.
 4. Egyúttal feliratkozhat felvételi tájékoztató hírlevelünkre. Az ezen keresztül kapott néhány hír és kis videó segíteni fogja Önt a felkészülésben.
 5. Honlapunk segítségével megismerkedik a felvételiről szóló tudnivalókkal.
 6. Az elméleti felvételire való felkészüléshez letölti honlapunkról és kinyomtatja magának A védikus filozófia című jegyzetet, valamint a 10 vizsgatételt ismertető lapot.
 7. Ha jógamester szakra jelentkezik, letölti a felvételin bemutatandó nyolc jóga-ászana képét. Ha már korábban jógázott, akkor ezeket egyedül begyakorolja. Ha most ismerkedik a jógával, akkor képzett jógatanár segítségét kéri a felkészüléshez.
 8. Eljöhet Főiskolánkra is elméleti és gyakorlati felvételi felkészítő tanfolyamra (ezek nem kötelezőek a felvételihez, csak segítenek a tanulásban, gyakorlásban).
 9. Mi elküldjük Önnek e-mailben az elméleti és gyakorlati felvételijének időpontját, amit Ön feljegyez a naptárába.
 10. Ha olyan egyéni kérdése merül fel, amelyre nem talál választ a honlapunkon, e-mailt írhat nekünk az info@bhf.hu címre. Vagy felhívhatja Tanulmányi Osztályunkat kedden vagy csütörtökön 14 és 16 óra között. A személyes ügyintézés napjain el is jöhet hozzánk szétnézni, illetve feltenni a kérdéseit: szerdán, pénteken vagy szombaton 13 és 15 óra között.
 11. A felvételije napján – a korábban megkapott időpontban – tájékozottan és magabiztosan megérkezik. Itt szeretettel fogadjuk és segítjük a felvételin való sikeres részvételét. Az elbeszélgetés mellett a 10 elméleti tétel közül egyet kell húznia, és egy teszt segítségével alapvető nyelvtani tudását is felmérjük. A jógamester szakra jelentkezőknek a gyakorlati felvételin a nyolc ászana közül kell bemutatniuk néhányat. Felvételi eredményéről legkésőbb két héten belül levélben és e-mailben is értesítjük.
 12. Sikeres felvételi esetén e-mailben tájékoztatjuk az évnyitó időpontjáról. Ekkor Ön elégedetten megérkezik, és frissen felvett hallgatótársaival együtt részt vesz a tájékoztatón és a beiratkozáson. Mi pedig örömmel üdvözöljük, és sikeres tanulmányokat kívánunk Önnek!

BHF Hírlevél!

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!