MENÜMENÜ

A jelentkezés módja


Ossza meg!


Információk a jelentkezés határidejével, az online és papíralapú jelentkezés módjával, illetőleg az ehhez szükséges dokumentumokkal kapcsolatosan.


Meddig lehet jelentkezni?

A utófelvételire a jelentkezési határidő mindhárom szak esetében (nappali és levelező képzésre egyaránt) 2018. augusztus 6.

Hol érhetem el a jelentkezési lapot?

Figyelem, a Főiskola nem a központi felvételi eljárás online jelentkezési lapját használja!

Ezenkívül az “Online felvételi jelentkezési lapot” is ki lehet tölteni:

Online felvételi jelentkezési lap

Milyen dokumentumokat kell csatolnom a jelentkezési lap mellé?

Az online jelentkezési laphoz az alábbi dokumentumok scannelt vagy lefotózott változatát, a papíralapú jelentkezési laphoz pedig ugyanezek fénymásolatát kell mellékelni:

 • három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány (ha a felvételi határidőig már nem tudja eljuttatni hozzánk, akkor elhozhatja a felvételire, vagy sikeres felvételi esetén legkésőbb a szeptemberi beiratkozásra, mert e nélkül nem lehet beiratkozni);
 • személyi igazolvány vagy vezetői engedély másolata (mindkét oldal), vagy az útlevél fényképes oldalának másolata;
 • lakcímkártya fénymásolata (mindkét oldal);
 • érettségi bizonyítvány másolata – akkor is, ha a jelentkező már rendelkezik diplomával. (Ha az érettségi bizonyítvány megszerzése még folyamatban van, akkor a felvételi vizsgán kell bemutatni.)
 • ha van, akkor a felsőfokú végzettséget igazoló okirat másolata;
 • ha van, akkor a nyelvvizsga bizonyítvány másolata.

A jógamester képzésre jelentkezőknek milyen orvosi igazolást kell pluszban mellékelniük?

 • A vaisnava jógamester alapképzési szakra jelentkezőknek legkésőbb a felvételi időpontjára kötelező az orvosi igazolás bemutatása.
 • Kizárólag ezen a listán szereplő foglalkozás-egészségügyi szakellátótól származó, szakorvossal aláíratott, a felvételi időpontjához viszonyítva 3 hónapnál nem régebbi Pályaválasztási tanácsadás célú orvosi alkalmassági véleményt fogadunk el.
 • A szükséges beutaló letölthető INNEN.
 • A vizsgálatra vinni kell személyi igazolványt, TAJ kártyát és egyévesnél nem régebbi tüdőszűrő leletet.
 • A Főiskola szerződést kötött foglalkozás-egészségügyi feladatok ellátása céljából a PÁNMED Egészségügyi és Szolgáltató Betéti Társasággal (www.panmed.hu) és az 1. sz. Üzemegészségügyi Kft-vel (www.uzemegeszsegugy.hu). Az orvosi alkalmassági véleményt leginkább e két hely valamelyikén érdemes beszerezni. A vizsgálat díja 5000 Ft.
 • Ha a földrajzi távolság miatt vagy más okból ez a két rendelő nem megfelelő, akkor további szakrendelők is rendelkezésre állnak az országban, melyek listája területenkénti bontásban ITT található.
 • Ha a felvételi időpontjáig ezt az igazolást már nem tudja beszerezni, ne aggódjon miatta, részt vehet a felvételin. Sikeres felvételi vizsga esetén viszont legkésőbb a szeptemberi beiratkozásra magával kell hoznia az orvosi igazolást, mivel e nélkül nem lehet beiratkozni.

Hogyan juttathatom el a Főiskolához a kitöltött jelentkezési lapot és a mellékleteket?

A papír alapú (nem online) jelentkezési lap eredeti példányát, valamint az egyéb szükséges dokumentumokat személyesen vagy postai úton juttassa el a Főiskolára:

Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola,
1039 Budapest, Attila utca 8.

Online jelentkezési lap kitöltése esetén a csatolandó dokumentumokat online, képformátumban kell csatolni.
A jelentkezési dokumentumoknak a jelentkezési határidőig be kell érkeznie a Főiskolára. A határidő után jelentkezetteket az utófelvételi időpontjáról tudjuk tájékoztatni.

Online felvételi jelentkezési lap

BHF Hírlevél!

Kérem a legfrissebb híreket, eseményeket!